2010. augusztus 8., vasárnap

Ismét egy győztes meccs KTE - FTC 1:2 (1:1)

Kiküzdötték a fiúk a győzelmet, nagy gratula nekik, bár a muatott játék még mindig nem volt meggyőző. Prukner László ki is tért erre ismét egy roppant korrekt meccs utáni nyilatkozatban, utalva a fogatlan oroszlánra. Rósa gólja arról árulkodott nekem, hogy mentálisan a topon a van játékosunk. Bár tavaly is ilyen megoldásokat láttam volna tőle. A gólunk után nagyon elkezdett nyomni a hazai csapat, és sokszor csak szerencsével úsztuk meg a gólt ez tény, de a szerencsét aztán alaposan át is passzoltuk Csizmadia révén nekik. Igen, én egyértelműen Csizi nyakába varrom az ominózus egyenlítő gólt a stúdióban ülő Puhl Sándorral ellentétben. Addig igaza lehet a derék sporinak, hogy kommunikációs probléma is lehetett a dologban, de az ő állításával ellentétben Csizi nem csak a lasztit figyelte, hanem a Ranilovicot is, hiszen az utolsó pillanatban már azt nézte, hol a kapus. Nos, jól megnézte, és szabályosan leütközte, köznapi néven arrébb tette a portást, így a labda az egész szituból kimaradni készélő Tökszi elé került, aki begurította. Erre mondják, hogy összehoztuk nekik azt, amit egyébként lehet, hogy sosem érnek el. Ez aztán alaposan megzavarta a csapatot, és a második félidő első felében igencsak védekezésre szorultunk, de vagy Ranilovic védett, vagy mázlink volt. Itt térnék a kapusra is még egyszer. Számomra eddig nagyon kellemes csalódás ez a srác. Jobban jártunk vele mint Malinauskassal, ebben biztos vagyok.
A gól után történ még egy említendő dolog. Ez pedig Urbányi - a meccset gólok nélkül kell értékelni - Pista kritikán aluli reakciója volt. A primitív fajtáját mi sem bizonyítja jobban, hogy a KTE gólja után a "nesztek (sípszó), itt van, a (sípszó) anyátokat" célirányos mondat hagyta el a sírós száját. Megtetézve ezt azzal, hogy a kezében lévő vizes palackot látványosan hisztizve a földhöz vágta. Pista! Remélem sosem kerülsz a Fradi kispadjának a környékére sem, mert szánalom amit művelsz!

Urbányi Pesta "gólöröme". :)
Aztán a második félidő derekára elfáradt az addig sokat melózó hazai csapat, mi pedig behoztunk 2 kreatív játékost (Bence és Abdi), és ezzel el is dőlt a meccs, hiszen Abdi egy remek villanással, egy káprázatos góllal megszerezte az újabb három pontot. Erőnlétileg egyértelműen sokkal jobbak vagyunk, mint tavaly, és abban is, hogy van egy edzőnk, aki végre ésszel cserél és korrektül nyilatkozik.

Álljon itt még a meccs összefoglalója, és a két edző nyilatkozata:
 



1 megjegyzés: