2010. július 30., péntek

FTC - Paks 2:1 (2:1)

Prukner László bemutatkozása jól sikerült. Nekem tetszettek a ma látottak. Persze ennél több kell, ha komolyabb sikereket is el akarunk érni, de az irány jónak tűnik. Ami szemet szúróan rossz volt ma az a szélső védekezés, és időnként a középpályás védekezés is. Ez azért lepett meg, mert előzetesen azt gondoltam, hogy pont ezeken a posztokon leszünk jobbak. Heinzről csak úgy süt, hogy nagyon magasan képzett focista, egész biztosan a hasznunkra lesz.
Két dolog mellett még nem szeretnék elmenni szó nélkül. Az egyik, hogy Berkes igazgató immáron nem először szimpatikusan nyilatkozik, illetve ténykedik. A másik, hogy Prukner László személyében olyan edzőnk van végre, aki láthatólag nagyon jó kapcsolatot akar a közönséggel kialakítani, de ezen kívül is kifejezetten intellektuális oldalról közelíti meg a problémákat. Számomra ez roppant előre mutató.
Megjegyezném viszont, hogy amit már most tapasztalok a sajtó részéről, azt nem ártana finomítani. Azt tapasztalom ugyanis, hogy a firkász társadalom egészen egyszerűen fekete és fehérre próbálja lefordítani a Fradi elmúlt 1 évét. Konkrétan az angolok hülyék voltak, és rosszul dolgoztak, a Prukner féle társaság meg mindent jól csinál. Nos szerintem ennél árnyaltabb a kép, de még egyszer mondom, szerintem Prukner jó (jobb) úton jár.
Itt egy video a mai meccsről a bevonulásról. Látható, hogy az edzőnk jól kommunikál a szurkolókkal. A meccs végén is minden irányban megköszönte  a buzdítást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése