2010. július 8., csütörtök

Igazolások

Olvasom Prukner nyilatkozatát, hogy nem vagyunk versenyképesek az átigazolási piacon, ezért jönnek az ingyen játékosok. Nem jó ezt olvasni, de nagyon úgy fest, hogy emiatt nagy hátrányt nem szenvedünk, mert bő a kínálat így is a piacon. Érdemes elgondolkodni az azon, hogy van-e egyáltalán sok olyan játékos a magyar piacon, aki megéri azokat a százmilliókat, amiket érte kérnek. Jó példa erre a Videoton, ahová manapság talicskaszámra öntik a pénzt, az eredmény meg egy soványka ezüst. Arról már nem is beszélek, hogy sok igazoltjuk, aki addig jó volt amíg oda nem ment, olyan formahanyatlást mutat a padozás közepette, hogy rossz nézni. (Pontosabban egy fradistának jó!) Lassan Magyarország első számú játékostemetőjét tisztelhetjük a klubban. Hogy mennyire így van ez, erre ez a szerencsétlen "Szuper" kupa döntő ékes bizonyítékot szolgáltatott. A pályán semmilyen jelét nem láttuk, sem a tömeges igazolások jótékony hatásának, sem az év edzője cím birtokosa munkájának. Meglátjuk, mire viszik majd a kupában. Szóval azt leszögezhetjük, hogy nem azért lesz jó valaki, mert képes itthoni spílerekért százmilliókat fizetni.
A Fradinál alakulgat a keret. A csatár poszt Elding visszatértével már nem olyan kétségbeejtő, de van még mit rajta alakítani bőven! Én még mindig Pruknert tartom a legnagyobb szerzeménynek ezért benne töretlenül bízom, hogy tudja kezelni a helyzetet. A 3E-ről, és a rendről vallott elképzelései, nagyon helytállóak, és nem tudtam nem felfigyelni arra a félmondatra, hogy amikor érkezett, a 3E-nek nyomát sem látta... Ezen érdemes elgondolkodni.
Fontos megoldandó kérdés a kapus poszt. Haber jó srác, ügyes is, de a fene tudja miért, senki nem számol vele a szurkolókon kívül, mint első számú kapussal. A lelkem mélyén én sem érzem annak. Tehát egy magabiztos kapust találnunk kell, méghozzá sürgősen. És ha már sürgősnél tartunk, itt van az én legnagyobb problémám, az idő! Hatalmas vérátömlesztés volt megint a csapatnál, és a bajnokság a hamarosan kezdődik. Úgy érzem kezdünk szépen kicsúszni az időből. Össze kellene kapni magát most már mindenkinek, mert hosszú ősz elé nézünk, és a közönség még egy olyan őszt, mint a 2009-s nem fog lenyelni. Ezt bizton tudhatjuk. Tehát hajrá Prukner úr, gyorsan találja meg, aki kell, mert sürget az idő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése