2009. december 9., szerda

Kommunikáció: elégtelen.

Ma egy újabb külföldi hírforrásból (most éppen a Blackburn Rovers webtv-jéből) bizonyosodhattunk meg arról, hogy bár hivatalosan továbbra sincs semmiféle bejelentés a Ferencváros részéről, de ettől függetlenül már eldőlt kérdés az edző személye, aki nem más, mint Craig Short. Hihetetlen dolog az, hogy miközben az angol írott és netes médiában már lassan mindenhol tényként olvasható mindez, és ilyen irányú nyilatkozatokat is ad Short, addig a Fradi részéről továbbra is csak nagy hallgatás van, és az a december 12-i közlemény az utolsó a témában, amelyben azt közli a Fradi Zrt. vezetése, hogy Karácsonyig megállapodik az új vezetőedzővel, és addig meg is nevezi azt. Óriási csalódás, hogy miközben McCabe legutóbbi nyilatkozatai során éppen a kommunikációs hiányosságokat emelte ki, mint fontos javítandó tényezőt, addig sajnálatosan semmi sem változott ezen a téren, és továbbra is hihetetlen amatörizmussal van kezelve ez a kérdéskör a Fradinál. A kérdések pedig csak gyűlnek az emberben:

- Miért nem történik előrelépés a Fradinál a kommunikációs kérdéskörben?
- Ha ennek előbbinek személyi akadályai vannak, akkor miért nem történnek személycserék, hogy megoldódjon a probléma?
- Miért van az, hogy immár lassan 2 éve vannak pozícióban az angolok, de azóta nem képesek megteremteni a megfelelő kommunikációját a Fradinak, ami olyan szintű amatörizmussal (nem) működik, hogy az már bántó?

A legbosszantóbb az egészben az, hogy ennek a problémának a megoldása még nem is igazán tőkeigényes, nehezen megvalósítható dolog, csak megfelelő emberek kellenének a megfelelő pocizókba, és megfelelő koncepció. Hogy ezt miért nem lehet megoldani? Rejtély...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése