2009. december 15., kedd

Szubjektív értékelések 7. rész


Balog Zoli
Zolit a magam részéről nagyon nagyra becsülöm, mert korrekt, szorgalmas játékosnak tartom. Igazából nem a technikai tudását lehet nála kiemelni, hanem a gyorsaságát (még így „öregen” is a csapat egyik leggyorsabb játékosa), és a munkához való hozzáállását. Tulajdonképpen az említett dolgokat többé - kevésbé hozta is ősszel, bár sajnos neki is voltak hullámvölgyei, és kisebb - nagyobb hibái is, akárcsak a csapat túlnyomó többségének. Ezzel együtt az őszi gárdából Ő nem lefelé lóg ki, igaz sajnos felfelé sem. Osztályzatom egy felkerekített közepes, azaz 3.

2 megjegyzés:

  1. Jogos! Mikor elment tőlünk abszolút nem haragudtam rá. Utolsó lehetősége volt, hogy kipróbálja magát külföldön és én úgy veszem észre, hogy nagyon sokat profitált a légiós létből. Sokkal összeszedettebb lett a játéka, sokkal érettebb és rutinosabb Balog Zolit kaptunk vissza!!! Nálam Kulcsár után kevés játékos van aki bizalomgerjesztő volt az ősszel, Megyó, Balog ilyen...

    VálaszTörlés
  2. Nekem személyes kedvencem, és szerintem abszolút felfelé lóg ki a csapatból, de mint tudjuk társak nélkül nehéz. Csendben teszi a dolgát, és dolgozik keményen. A baj az, hogy a szélső védők, akik mellette játszottak, a minimum szintet sem ütötték meg, és ezért került olykor kilátástalan helyzetbe!

    VálaszTörlés