2009. november 13., péntek

0:0 avagy 00


Becsülettel végigszenvedtem a ma esti Bp. Honvéd elleni idényzáró bajnoki meccsünket az ismert körülmények miatt a fotelből. A Honvéd láthatóan a betonbiztos védekezésből megjátszott kontrákra épített, mi pedig –szokás szerint- nem tudtunk ezzel mit kezdeni. Az átlövés lett volna az ellenszer, de a csapatunk ma sem volt elég kreatív ennek a felismerésére illetve alkalmazására.

Így aztán láthattunk egy dögunalmas NBII-es szintű meccset hangulattalan körítéssel. A bosszantó az, hogy még így is meg volt a győzelmi esélyünk, de Pesta sajnos kihagyta azt, amit nem szabad. Tóth I. a Honvéd kapusa elég jól fogja a tiziket, és Pistán már ahogy odaállt látszott, hogy ki fog maradni. Peti vagy Bence, esetleg Adnan bevágta volna. A meccs vége kissé felpörgött, de még Bence kapufájánál sem kellett attól tartani, hogy esetleg betalál a laszti. Azért így első felindulásomban megkérdeném Nyilasi Tibit, hogy a ma látottak alapján is azt javasolná, hogy maradjon Short az edző?

Ami nálam még kiverte a biztosítékot, az a közvetítés, Pontosabban az ifjabb Knézy produkciója volt. Tragikusan rossz fogalmazások, rossz helyekre tett ragok, és tudálékosság jellemezte. Állítom, hogy a pálya mellett dolgozó két ifjú bármelyike kenterbe verte volna a „sztárriporter úr” produkcióját.

Borzasztó hosszú bajnoki szünet elé nézünk és a végére megannyi találgatással leszünk gazdagabbak. Igen, találgatással, mert majd azon megy (remélhetőleg) a vita, hogy x vagy y összeállításban lenne-e jobb a csapat játéka. Nagyon bízom benne, hogy csak ilyen gondjaink lesznek.

1 megjegyzés:

  1. Na ugye, hogy igazam lett a földmunkával kapcsolatban... Borzasztó volt ez a meccs.

    VálaszTörlés