2009. november 25., szerda

Aktuális


A téma nem más, mint a bundaügy természetesen. Olvasom az Üllőin ezt a cikket. A sokadik mosakodás ez. Mindenki próbálja a portáját tisztán tartani, és ez talán természetes reakció is a tulajdonosoktól. Aztán olvasom a véleményeket is, és az egyik annyira frappán, annyira lényegretörő, hogy beidézem ide. Maximálisan egyetértek a tartalmával.

"Az óminózus 2005-ös kupadöntőn (FTC-Sopron 5:1) nem a Ferencváros, mint klub követett el súlyos sportszerűtlenségeket!
Egyes játékosok durva szabálytalanságai, jogos és jogtalan kiállításai, valamit László Csaba, – Tördeljétek a játékot, – utasítását a nemzeti sport riportere Törjétek el a lábát-ra félrehallva, a FERENCVÁROS-t mint klubot a következő Magyar Kupa küzdelmektől kizárta!
Akkor amikor az azt megelőző 3 kupadöntőben csapatunk szerepelt, abból kettőt meg is nyert!
amennyiben sportszerűtlenségért kizárás jár egy küzdelemből, akkor bundázásért, csalásért, mely bűncselekménynek számít Európa majd összes országában, mi jár???

Nem elégszünk meg azzal az előző rendszerben már jól bevált móditól, hogy Presszellerek, Hannich-oh, Mészölyök , Hamarok, Pomperok, stb. pénzbírsággal 8-10 hónapos eltiltással megússzanak olyan cselekedeteket, melyet mindenhol máshol a lehető legnagyobb szigorral büntettek!
ld.: Marseille, kizárás az első osztályból és 5 évig 15 pontos minusz a másodosztályban a rajtkor, vagy AC MILAN, kizárás az első osztályból, stb.

Nem elégszünk meg azzal, hogy egyes játékosk egyénileg legyenek büntetve.
A FERENCVÁROS is kollektív büntetéseket kapott folyamatosan az ősz folyamán!
Az MLSZ fegyelmi szabályzata, sárga lapok és piros lapok esetén sem a vétkező játékost kötelezi pénzbírságra, hanem mindig a Klubot!
Olyat sohasem hallottam, hogy pl.: Bárányos Zsolt 20 ezer Forintot köteles befizetni a sárga miatt az MLSZ kasszájába! A hivatalos büntetés mindig az, hogy a Pápának 50 ezer forintot kell befizetni Bárányos és Szűcs sárgái miatt.

A Budapest Honvéd, Újpest, Vasas szerződtetett profi alkalmazottai bűncselekményt követtek el, a klubok hivatalos rendezvényein, a klub hivatalos munkaruhájába. Az Egyesületet működtető Gazdasági Társaságok teljes mértékben felelősséget vállalnak a labdarúgóik tetteiért, ahogy az minden más országban lenni szokott!"

lazio1899 írását olvashattátok.

1 megjegyzés:

  1. Egyetértek a komment tartalmával, bár én úgy gondolom csak a játékosokat fogják büntetni, a klubok megússzák. Persze, ha mis benne lennénk, minket rögtön kizárnának....

    VálaszTörlés