2009. november 13., péntek

Aktuális

Az egyik korábbi írásomban érintőlegesen már foglalkoztam Terry Robinson távozásával, de az ezzel kapcsolatos hírek tovább erősödnek, így ismét elő kell vennem ezt a témát.
Egyenlőre elég ellentmondásos információk láttak napvilágot ezzel kapcsolatban, hisz a pepsifoci cikke alapján McCabe nem helyezte át / rúgta ki Robinsont, viszont Üllői szerint igen. Azt a pepsifoci sem zárta ki viszont, hogy Robinson távozik. És itt a lényeg a számomra. Robinson távozása lehetne az egyik legnagyobb „igazolásunk” tavaszra, hisz amennyi kárt okozott az eddigi „munkásságával” az még számokban is nehezen fejezhető ki. Vessünk számot, mit tett eddig a Ferencvárosért az igazgatótanács elnöke.
- Elnökként a távolból próbált irányítani egy olyan klub vezetőségét, amelynél semmiféle alap, vagy kialakult gyakorlat nem volt erre vonatkozólag.
- Elmondások szerint nem tényszerűen, hanem saját szája íze szerint tájékoztatta a tulajdonost a fejleményekről.
- Botrányos kommunikációt (formailag és tartalmilag is) bonyolított a sajtóval és a szurkolókkal.
- Beleszólt a szakmai munkába, igazolásokba, ami önmagában nem lett volna baj, ha mindezt nem annyira magas lóról teszi meg, teljesen alábecsülve a magyar viszonyokat.
- Ragaszkodott Davisonhoz, hiszen az ő embere volt, és racionális szempontokat emlegetett akkor, amikor már nagyon égett a ház
- Botrányos életvitel. Ez önmagában a mai normák szerint nem lenne akkora gond -bár személyes véleményem szerint egy csúcsvezető éljen csak példás életet is- de így együtt nagyon rossz fényt vetett a klubunkra.

Zárszóként el kell, hogy mondjam, most legalább annyira drukkolok Robinson távozásáért, mintha a lilák ellen lépnénk pályára egy bajnokin. Remélem realizálódik a dolog és elindulhatunk végre felfelé.

2 megjegyzés:

  1. Igyekeztem legalább a vizuálisan kimutatni az érzéseimet, ha néha verbálisan nem is sikerül. :)

    VálaszTörlés