2009. november 26., csütörtök

Mattheus



A bundabotrány mellett a legnépszerűbb téma mostanában Mattheus lehetséges érkezése a Fradi kispadjára. Lehet olvasni pro és kontra érveket ezzel kapcsolatban. Közeben eszembe jutott egy feltételezés, amelyet most megosztanék veletek.
Amikor Mattheust kirúgták a magyar szöv. kapitányi állásából, az egy elég szokatlan, puccsgyanús történet volt. Alaposan össze is rúgta a port Kistelekivel, meg természetesen Pellady is élesen összekülönbözött a mi kígyóképünkkel. Gondolom jókora ellenérdekeltségek lapulnak a háttérben. Ezek mind a mai napig is meglehetnek. Szóval kissé félek, hogy az emelesznél ezzel további negatív megkülönböztetést vívnánk ki magunknak, egész addig, amíg Kisteleki hatalmon van.

3 megjegyzés:

  1. Ettől nem kell félned, hiszen mi már rég elértük a maximális utálatot az mlsz-nél. Sem Matyival, sem nélküle ezen változás nem lesz!

    VálaszTörlés
  2. remelhetoleg ez az mlsz mar nem lesz hosszu eletu - a magyar labdarugas nem engedheti meg maganak hogy a kovetkezo 1-2 VB nelkulunk legyen megrendezve.
    A valtozas pedig jonni fog mert a labdarugas sajnos most uzlet es rengeteg penzt veszit a magyar labdarugas jelen pillanatban - a Fradi is csak alap langon eg - LM erkezesevel egy fokozattal fentebb kapcsolnank a langot es amikor kesz lesz az uj stadion akkor teljes gozzel langolunk es remelhetoleg ezzel egy idoben az a magyar vallogatott is elore lep

    VálaszTörlés
  3. Remélhetőleg. De ez a szó és különböző megjelenései egy cseppet sem biztosítanak semmiről. Nekem már nem elég a remény minimum 2 dologban.
    1, Nem akarom remélni, hogy az angolok majd most tényleg igazolnak,
    2, Nem akarom remélni, hogy Kisteleki eltakarodik.
    Ezeket a dolgokat én tudni akarom. Egészen biztosan tudni.
    Sajnos a részemről már nem nagyon van türelem.

    VálaszTörlés