2009. november 18., szerda

Újabb egyértelmű hadüzenet!!!

Szavakat nem találok az emelesz újabb erőfitogtatására! Totális diktatúra és önkényeskedés… Hogy miről beszélek? Hát erről:

„Arany Tamás: nem vezet több meccset!
2009. 11. 18.
Az elmúlt hetekben, nagy viharokat kavarva, két alkalommal is előfordult a Soproni Ligában, hogy az aktuális mérkőzés játékvezetője megtorlatlanul hagyott olyan jelentős szabálysértést, amit - mert feltétlenül indokoltnak látta - utóbb a fegyelmi bizottság súlyos szankcionálással büntetett. Szakítva az ilyen esetekben megszokott korábbi gyakorlattal, a játékvezetői bizottság vezetése most a nyilvánosság előtt marasztalja el Arany Tamást (Pápa-Ferencváros) és Sulyok Gergelyt (Ferencváros-DVTK): ebben az évben már egyikük sem lesz közreműködője egyetlen találkozónak sem.

Sőt! Arany Tamással kapcsolatban - bár szó volt róla, hogy eddigi ténykedésére való tekintettel e hét végén lehetőséget kap egy búcsúmeccs vezetésére, s utána bejelenti visszavonulását, de ő megszegte az erről szóló megállapodást - már egy előzetes javaslat is született, amelyet a JB elnöksége a december elején esedékes ülésén tárgyal majd: az előterjesztés szerint Arany nem fog bekerülni az új játékvezetői keretbe, ami gyakorlatilag a kizárását jelenti onnan.

Sulyok Gergely esetében még további mérlegelések következnek, s azok alapján döntenek a további bírói pályafutásáról. „

(forrás: emelesz)

Emlékezzünk vissza csak bő egy évvel ezelőtt hogy Cegléden Abdi és Ashmore lábát rúgták úgy szét, hogy gyakorlatilag októberben véget ért nekik az őszi szezon, piroslap nem villant. Bevillan az emlékezetembe tavalyról két arccsonttörés és megannyi gusztustalanabbnál gusztustalanabb belemenés ami mind-mind megtorlatlan maradt. Ezen kívül idén is rengeteg ilyen eset volt, pl Kaposváron Ashmore-t, ahogy lekönyökölték Debrecen ellen Komlósi ámokfutása, de sorolhatnánk… Ezek mind-mind megtörtént bírói tévedésként (vagy még úgy se) lettek elkönyvelve, jelezve a Fradi ellen bátran bármit meg lehet engedni. Most volt két eset, amikor kivételesen a csapatunk irányába tévedtek, rögtön jött példátlan módon 6 meccs eltiltás (Dragó,Wolfe 3-3), de ez nem elég!!! Elmeszelik a vétkes bírókat jelezve ezzel a következőket:

- Fradi ellen tévedni megbocsájtható
- Fradinak tévesen elnézni bármit is főben járó bűn, akár az állásába is kerülhet

Kérdem én??? Milyen egy elfuserált rendszer az ilyen, ahol egy pillanatok alatt döntési kényszerben lévő felelős beosztottat egyik irányba tévedés esetén fenyegetnek??? Mert erről van szó, hogy példát statuáltak, de ismét csak akkor amikor rólunk van szó… Mi várható ezek után? Eddig sem volt másképp, de most már törvényszerű hogy az összes kétes szituációban villanni fog a lap ha azt Fradista követi el, hiszen így mi baj történhet? Max a mi tehetetlen dühünk, meg a spori anyukája csuklik, ellenkező esetben? Hát bizony komoly felelősségre vonás a főnökétől. Gyönyörű… Nem tudom meddig mehet ez így tovább, de már egyre nyilvánvalóbb jelek vannak arra, hogy ez nem csak piszkálódás, hanem nyílt háború!!! Hát harcra fel!

„Mi akkor is bajnokok leszünk! Egész világ hogyha ellenünk!!!”

5 megjegyzés:

  1. Szerintem Kisteleki vezesse az összes meccsünket, aztán meglenne a rend, fegyelem, törvényesség.

    VálaszTörlés
  2. Atta! Ez egész adig így fog menni, amíg mi megosztva egymást marjuk és nem érjük el, hogy sportpolitikailag ismét számítson a hangunk. Nem csak játékost és edzőt kell igazolni a sikeres szerepléshez, ez teljesen nyilvánvaló.

    VálaszTörlés
  3. Bocsesz Atta, de nem bírtam ki, hogy ezt ne illusztráljam. :D

    VálaszTörlés
  4. Zseniális a kép, ismét...:)

    Egyébként szörnyű ami a magyar fociban ellenünk folyik. 50-es évek újrajátszva.

    VálaszTörlés
  5. Jól tetted Makkmarci :) nekem nem volt időm már szarakodni vele, de megírni meg kellett írnom mert rohadt ideges voltam...

    VálaszTörlés